Thursday, February 11, 2010

Mengaku ajelah

Hehehe kali ni aku terpaksa gak mengaku aku memang suka sangat kat satu lagu Indon ni. Sebenarnya dua hehehe. Dua2 pun aku tak ingat tajuk dan tak tau saper pun yg nyanyi yg aku tau cumer aku enjoy dengar lagu ni. Selama ni aku sering bersikap menyampah terhadap lagu indon mana taknya dahlah realiti memang kiter dibanjiri dengan dorang ni pehtu sampai lagu2 kat stesen radio pun dorang konker. Tu yg aku hangin tu. Nak tau tak lagu aper yg aku suker tu satu yg pasal org meninggal lagi satu pasal yg dier nak kawin tapi takde saper nak...hehehe sungguh mencuit hati aku ngan lagu yg kedua ni. Lagu pertama tu pun amat berkesan kat jiwa aku....rasa sayu jer.

Lani aku tambah menyirap darah sebab gaji pembantu rumah dorang sampai RM800. Aku tau keje tu memang susah dan memang tak ramai pun yg sanggup buat. Tapi pada2 lah dan kerajaan pun bersikap adillah jugak kat orang tempatan yg masih ader terima gaji kurang RM500. Pehtu kalau nak gaji naik make sure lah kualiti pembantu rumah tu pun naik gak. Gerrrrrrrrr geram sungguh.

1 comment:

Zura said...

ade ke lagu psl org meninggal...lagu ape tue

lagu yg nk kawin xde org nak tue mesti lagu wali band..cari jodoh...hahaha..ko pun suke lagu tue..

There was an error in this gadget