Tuesday, February 9, 2010

Naper plak aku yang kene cek

Aku ulang balik naper plak lah aku yang kene cek. Hampeh tol betullah. Aku bacer berita pasal doktor gigi palsu hehehe pehtu yang lagi best siap remind sebelum kiter pegi kite kene cek doktor tu palsu ke betul. Ni memang lawak seanterolah aku rasa....yelah selalunya masa aku gi jumpa doktor gigi aku nengok gak certificate yg dorang tampal tapi setakat mana aku paham ntahnya. Kekadang tu ader gak terlintas ntah betul ke idak yang ditampal tu tapi saper plak aku nak menafikan sumer certificate tu. Bacer pun tak berapa nak faham hehehe.

Abih tu camna nak buat. Lani aku rasa yang sah pun turut kene tempias sebab pelanggan dah mula cuak. Lagi sekali aku ulang naper plak aku yang kene cek. Majlis Perbandaran yang terlibat menyewakan sesuatu bangunan atau shoplot tu tak cek ke sebelum kasi owner penipu tu menyewa. Pehtu mesti klinik tu pun kene tampal signboard saper plak yang kasi lulus signborad tu. Setau aku setiap signboard tu pun sepatutnya kene ader licenses no. Pergh memang geram aku dibuatnya....setiap sekali yang rugi adalah pengguna dan rakyat marhaen cam aku dan korang ni.

No comments:

There was an error in this gadget