Wednesday, January 19, 2011

Cuba bayangkan

Penah terpikir tak negara kita diperintah oleh pompuan...hehehe harap tak berlaku walaupun memang aku sorang pompuan. Sebabnya pompuan ni nafsunya 99 akal satu je...jgn marah ye pompuan. Manakala lelaki plak akal 99 nafsu satu....tapi musykil gak sebab selalu gak jadi akal yg 99 ni tak dapat nak tewaskan nafsu yang satu ni.

Tapi itu bukan sebab utama aku menolak kepimpinan pompuan....pada aku hanya lelaki yg boleh jadi khalifah lagi pun salah satu tanda dunia nak kiamat ni bila pompuan lebih berkuasa dari lelaki. Tu pun bukak aku yg kata.

Dari segi stamina memang pompuan lebih baguih dari lelaki antara sebabnya walau dah penat balik keje pun pompuan masih mampu balik umah kemas umah, kemas anak, kemas suami termasuklah pakai barang kemas hehehe. Kalau lelaki plak balik je umah tau2 jelah aku pun malas nak ngumpat lelebih tak pepasal blog aku jadi sasaran.

Balik pada soalan tadi aku bayangkan pompuan kalau jadi PM mesti perlu ramai pembantu yg secara tak langsung akan menambahkan perbelanjaan negara contohnya pembantu utk set rambut, make up, pengurusan badan, botox, baju, kasut dan memacam lagilah. Ala alasan ko je tu.... ko jeles ye .....eh yeke?. Tidak inilah yang aku rasa.

No comments:

There was an error in this gadget