Wednesday, November 18, 2009

Boiboiboi


Comel tak katun kat atas ni. Aku memang rase excited dengan buah tangan terbaru dak Nizam alias pengarah upin & ipin. Tapi aku pun tak tau biler kuarnye citer ni.....dorang dok tengah usahakan lani. Katun lain yang aku memang suker layan ialah doraemon. Aku rasa katun jepun lagi lawak dari omputih sebabnya mungkin lawak dorang tu dekat lagi ngan kiter banding omputih. Kalau korang tengok citer Ninja Boy ngan Himawaru pun best gak. Kekadang tu aku tengok gak Scin Chan........pada aku daripada tengok citer bebukan baiklah aku layan citer katun. Kalau citer cintan alamak lemah lutut nak nengok ntahpapatah aku rasa.

Lainlah kalau citer cinta tu berbeza ckit cam si capik malam tadi........hehehe kekadang tu tertengok gak biler tv tu dah terpasang. Satu babak yang aku suka masa tengok upin & ipin The Gang yang masuk wayang ari tu........ masa upinipin dan kak Ros terperangkap dalam bilik sisotong Saly@ Salleh. Hehehe habis barang dalam bilik dibaling sotong last sekali bantal plak dibaling hehehe lawak sungguh biler Kak Ros sambut bantal tu. Pehtu aper lagi dusyum sebijik kak Ros bagi kat Sally aper lagi tang tang tu sisotong ni pengsan.

Aper-aper pun kiter kene menyokong katun Malaysia cam Keluang Man hehehe............. dan Kampung Boy. Yang bagusnya lani kualiti kartun kiter dah bertambah baik cumenye sebab nak buat katun ni perlu budget besar tu yang slow sikit nak kuar citer baru.

1 comment:

Zura said...

erm...xyah komenlah..citarasa kite sama je kot...hihihihi..

There was an error in this gadget