Wednesday, November 25, 2009

YES

Maka bermulalah year end sales dari 21 hb baru ni sampailah 3 Jan 2010. Wah memang best musim ni tapi pergh kalau banyak duit lagi best. Lunch tadi baru je pegi Mid Valley ngan geng opis. Punyelah azab nak carik parking last sekali kene parking kat bangunan The Garden jauh gaklah menapak. Orang tak usah citerlah memang bertali arus. Aku agaklah musti collection juta2 kan?. Masa balik plak jumpa dua bijik kete kene clamp hehehe padan muke sesuka ati je parking mengganggu lalu lintas. Mula masuk kat Isetan memang cantik2 baju tapi lepas tolak diskaun rasa tak mampu lagi takpe pegi plak Metrojaya..... memang berbaloi kalau nak beli barang waktu ni. Kebetulan masa sampai tu tengah member sale.
Tapi masa tu aku dah takde mooddah nak beli lagipun aku tengah mnyabarkan diri sampai hujung tahun. Harap2 adalah bonus boleh gak sambar hand bag satu. Aku ni memang satu2 masa tu cumer ader satu jer handbag so yang sedia ada ni sedang menunjukkan tanda2 keuzurannya dan perlu diganti.....hehehe alasan jer tu. Ye alasan tu memang penting sebelum kiter beli barang kalau tidak perbelanjaan tu memang tak berhemah. Maka biler kiter berbelanja secara tak berhemah kiter juga disamakan dengan tidak bermoral. Aku pun jadi tak faham antara tak berhemah ngan tak bermoral rasanya jauh panggang dari api. Tapi memandangkan ayat tu kuar dari mulut pak menteri maka ramailah tukang angguknya. Aperpun jangan sampai ujung bulan soru pun miss dan ukur baju dibadan sendiri.

3 comments:

Zura said...

teringat iklan dlm radio psl year end sale...

zh-ena said...

betul tu kak ayu..klu takder alasan mmg tak bershopping sakan la kita hehehehee

zh-ena said...

beli banglow boleh?

There was an error in this gadget