Friday, November 6, 2009

Tengok betul-betul

Aku terima gambar ni semalam.Cuber korang tengok gambar ni sekali imbas. Aper yg korang nampak?. Korang nampak tak aper yang aku nampak. Memula memang aku tak nampak dan tak dapat mengesan sebarang kelainan pada gambar ni .....apa yang istimewanya desis hati aku sampai kawan aku beria-ia forward kat aku.

Pehtu masa aku scroll down ader kuar soalan korang nampak tak punggung pompuan baju pink tu. Pehtu celik bijik mata aku scrol up balik hehehe almaklumlah bender tersembunyi.

Pehtu lepas aku scroll down ader balik statement sebenarnya aper yg aku nampak kali pertama tu yg betul iaitu bender yg menyerupai punggung tu sebenarnya lengan si pompuan yang pegang kamera. Hehehe sah-sah ni satu penganiayaan pada si pompuan baju pink tu nasib baik muka tak nampak kehkehkeh.

7 comments:

Zura said...

a'ahla....siot jee...

|| NaFiRaa || said...

kikiki.. haah kan~ memula x perasan pon~

nizaa said...

hahaahaha...sekali imbas nampak mcm punggung...2 kali imbas, mmg nampak tangan...tu pun sbb ko ckp..hahahaa

suraya said...

haha... i pn igt pic montot....

zh-ena said...

HHEHEHEHEH ha'ah la rupanyan tgn yg pegang camera tu..kesian kat perempuan pink tu

F I T said...

hahha kelakar a.. gambor..tipah tertipu gk

FirhanAbqari said...

rupanya tngn ddaaaaaaaa

There was an error in this gadget